KÄY TANSSIMAAN -LEHDET

Finlandersin 35v juhlavuoden kunniaksi julkaisemme vuosina 1997-2006 toimineen Finlandersin fan-clubin “Käy tanssimaan” -lehden numerot #1 - #27.

Lehdet ilmestyvät tänne perjantaisin 5.4.2019 alkaen. Kun viimeinen lehti syksyllä ilmestyy, meillä alkaa 35v juhlakonserttikiertue. Julkaisemme konserttipäivät huhtikuun lopulla. Ole kuulolla..

KÄY TANSSIMAAN #2 - JULKAISTU SYKSYLLÄ 1997

Käy Tanssimaan’ nro 2 julkaistiin syksyllä 1997 yhä maltillisesti 4-sivuisena ja piti sisällään tähtireportterimme raportin Clubin ensimmäisestä jäsentapaamisesta Kolmilammen Lavalla, johon osallistui lähes 300 Teamilaista. Lehden muusta annista vastasi mm. Jussin Keittonurkan ’Aistikas Kaura-omenapaistikas’, Kysykää – me vastaamme -palsta sekä Riemuristikko. 

’Hehkeä henki – ehon kehon paras renki!’

Lukuterveisin

Lasse

LUE LEHTI #2

KÄY TANSSIMAAN #1 - Julkaistu Keväällä 1997

Finlanders Team oli yhtyeemme ’Fan Club’, jota ylläpidettiin vuosina 1997-2006. Jäseniä yhteisössä oli parhaimmillaan yli 1500 ja heille laadimme tätä ’Käy Tanssimaan’ –jäsenlehteä tuona aikana yhteensä 27 numeroa. Teamin toiminta perustui siihen että maltillista 40 markan jäsenmaksua vastaan Teamilaiset saivat paitsi kotiinsa tämän julkaisun niin myös 20 markan alennuksen pääsylipuista yhteistyötanssipaikkoihimme, joita oli valtaosa tuon ajan suosituimmista Suomen tanssilavoista. Tämän lisäksi järjestimme jäsenistölle mm. erityisiä ’Team-tansseja’ , Teemaristeilyjä Ruotsinlaivoilla sekä palkitsimme kunniakirjalla vuosittain valitsemamme ’Tanssilavojen Gentlemannin’. Jäsenistön omaa aktiviteettia edustivat esim. kolmesti järjestetyt ’Tähtitanssit’

Tämä ensimmäinen ’lehti’, peräti neljäsivuinen julkaisu, oli samalla ensimmäinen harjoitustyöni Page Maker –taitto-ohjelmalla ja jälki sen mukaista: pikkuilmoitusten puutteessa laitoin takasivulle mm. oman Epiphone –kitarani myyntiin sivun täytteeksi. Heti ensimmäisessä numerossa käynnistyi myös ’Jussin keittonurkka’ josta muodostui yksi vakiopalstoista.

Tärkeä palvelumuoto oli alusta alkaen myös keikkakalenterimme julkaisu, jota tämän päivän netin infotulvaan tottuneet kenties ihmettelevät, vaan tuolloin aika oli toinen: tieto tanssitilaisuuksista haettiin etupäässä lehdistä ja kaukana oli aika jolloin etukäteen somessa mainostetaan mihin kukin on illalla humpalle suuntaamassa.

Päätoimittajan tehtävä lankesi syystä tahi toisesta allekirjoittaneelle, mutta onneksi rikos lienee jo vanhentunut ja näiden julkaisujemme kautta voimme halutessamme palailla noihin kultaisiin vuosiin jolloin NIIN moni asia oli NIIN toisin.

Hauskoja lukuhetkiä.

Terveisin:

Lasse

LUE LEHTI #1

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös