Uusi Finkku on valittu!

Saammeko esitellä - Pasi Ketola

Valinta on tehty! Nousiaisista kotoisin oleva turkulainen muusikko Pasi Ketola on valittu Finlandersin uudeksi puhallinsoittajaksi. Pasi tekee ensimmäisen keikkansa Finkuissa 1.8. Virtain Hiekkarannan lavalla.

pasi_ketola_ryhma_650x447.jpg

Monipuolinen muusikko

Kuten kaikki Finkut musiikkitausta on Pasilla vahva ja rytmi on hänellä veressä: "Soittoharrastuksen aloitin rumpujen soitolla 70-luvun lopulla 8-vuotiaana. Isä hermostui, kun tuhosin kattilat ja padat rummuttamalla. Käytiin sitten hakemassa käytetyt rummut osto- ja myyntiliikkeestä. Siitä se lähti!"

Pasin soitinvalikoimaan Finkuissa kuuluvat mm. sopraano-, altto-, tenori- ja baritonisaksofonit, huilu, trumpetti, flugabohne, kitara ja lyömäsoittimet. Kenties pääsemme keikoilla nauttimaan myös Pasin lauluäänestä!

Tähän asti Pasi Ketola on keskittynyt tekemään kotistudiossaan sovituksia ja taustoja eri artisteille äänilevyille ja taustanauhoiksi livekäyttöön. Myös lukuisat bändit ovat työllistäneet muusikkoa. Live-keikkoja Pasilla oli eri kokoonpanojen kanssa 80 kappaletta vuoden 2013 aikana.

Lue lisää Pasista >>

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös