Iloinen Joulukonsertti -kiertue 2014

14_iloinen_joulu_isoi.jpgIloiset Joulukonsertit

Konsertit alkavat klo 19
Oulu ja Tampere klo 18

(*) - Jyväskylän konserttiin lipun jo lunastaneet ottakaa yhteys Lippupalvelun myyntipisteisiin.

Lipunmyynti

Liput alk. 41e | Lipunhintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelumaksu

Lippupiste
Oulu, Kuopio, Turku, Lahti, Tampere, Järvenpää

Lippupalvelu
Hämeenlinna, Pori

Iloinen Joulukonsertti täyttää 10 vuotta!

Iloisen Joulukonsertin harjoitukset Turussa on saatu päätökseen. Viihteen vahvat voimaorkesterit Finlanders ja 7 Seinähullua Veljestä ovat valmiit aloittamaan 10-vuotisjuhlaan viettävän joulukiertueen. Iloisen Joulukonsertin ensi-ilta kuullaan tulevana sunnuntaina Oulun Madetojan salissa. Samaisena päivänä julkaistaan Finlandersin joululevy Oikeesti Iloinen Joulu.

Iloisen Joulukonsertin käsikirjoituksesta vastaa Jussi Tuominen ja koreografiasta Tiina Brännare, joten luvassa on mahtava joulushow, joka tarjoaa joulumusiikkia, nokkelaa sanailua, sketsejä, sulavasti vaihtuvia tunnelmia ja uljasta yhteislaulua alansa huippujen esittämänä samassa paketissa.

The Joulukalenterin ystäville kerrottakoot, että lavalla vierailevat myös rakastetut kalenterihahmot Kerttu & Olli Santanen sekä Pentti - tämä joulun uusia ohjelmanumeroita edustaa mm. keittiötenorit, kansanlaulu- ja transsiyhtye Räppänä.

Joulun tunnelmaa...

Valoköynnösten vilkutusta, pimeneviä iltoja ja mukaansatempaavaa viihdettä. Joulu on iloinen asia ja se tuntuu aina, tavalla tai toisella, erityiseltä. Suunnitelmat muuttuvat ajan hengen mukaisesti ja samalla perinteitä säilyy, kuten Iloinen Joulukonserttikiertue, joka viettää tänä vuonna 10-v. juhlavuottaan.

Pyöreiden vuosien kunniaksi on luvassa tuvan täydeltä musiikillista ilottelua; Todellista piristysruisketta, joulumusiikin aarteita ja hemmottelua joulunalusaikaan. Varmasti jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain...joulunpunaista!

Lavalla tuttu huikea esiintyjäkaarti

Lavalla nähdään ansioituneet ilon lähettiläät ja musiikin ammattilaiset Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Lasse Paasikko, Timo Pelander, Pasi Ketola, Seppo Korjus, Risto Purhonen, Raimo Smedberg, Arto Hyötyläinen ja Reijo "Takku" Ylinen.

Jouluisat kärrynpyörät pyörii jo - hyppää kyytiin! Joulu on tässä ja nyt!

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös