Finlanders 30v. juhlavuosi

FIN_uutiskuva.jpgFinlanders juhlii!

Finlanders on viihdyttänyt suomalaisia jo kolmen vuosikymmenen ajan. Matkan varrelle on mahtunut lukemattomia keikkoja, konsertteja sekä TV-esiintymisiä, jotka ovat tuoneet yhtyeen vuosien saatossa tutuksi koko Suomen kansalle.

Mistä kaikki alkoi

Finlanders perustettiin vuonna 1984. Kokoonpanon pohjana oli ryhmä Mattia ja Teppoa pitkään säestäneitä muusikoita. Suuren yleisön tietoisuuteen Finlanders nousi esiintyessään 1986 MTV:n kesätanssien orkesterina. Yhtyeen solistina oli tuolloin vielä Arto Nuotio. Arton ja Finlandersin tiet erosivat vasta vuonna 1990 Arton lähtiessä soolouralle.

Lue lisää Finlandersin 30-vuotisesta urasta ja matkasta suomalaisten sydämiin Auraviihteen sivuilla.

Oma levy-yhtiö

Monipuoliset pojat (kaikki sekä laulavat että soittavat) ovat perustaneet lisäksi oman levy-yhtiön. Tämän myötä Finlandersin itse säveltämää, sanoittamaa ja sovittamaa musiikkia kuullaan yhä enemmän heidän omilla ja muiden artistien levyillä.

Hyvin pyyhkii

Tällä hetkellä Finlanders on suomalaisen iskelmänmusiikin suosituimpia bändejä; rautaisia musiikin ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan.

Juhlakiertue

Lokakuussa Finkut lähtevät juhlavuoden konserttikiertueelle. Huippumusiikkia! Upeita biisejä! Mahtavia tulkintoja!

Juhlakiertueella mukana Finlanders; Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Lasse Paasikko, Kari Lehtomäki, Timo Pelander ja Tomi Oravala sekä Tapio ”Mongo” Aaltonen, Anssi Nykänen, Heikki Pohto, Matti Rantatalo ja Reijo ”Takku” Ylinen.

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös