Tomi siirtyy uusiin haasteisiin

Tiedote

26 vuoden keikkailun ja tuhansien keikkojen jälkeen on tullut aika kääntää uusi sivu elämänkirjassa. On tullut aika hyvästellä Finlanders ja teidät, ihana yleisö sekä muusikon ammatti. Siirtyessäni koskettimien takaa musiikinopettajaksi haluan kiittää teitä kaikkia yhteisistä vuosista ja lukemattomista unohtumattomista hetkistä. Työskenteleminen Finlanders-orkesterissa on ollut suuri etuoikeus ja varsinainen kevyen musiikin korkeakoulu. On ollut upeaa kulkea kahdeksan vuotta rinnallanne ja olla yksi Teistä. Kiitos, että sain kokea tämän!

Viimeisen tanssikeikkani Finkkujen riveissä teen Hausjärven Kolmilammilla 1.6.2014. Kaustisen kansanmusiikkijuhlien konserttiesiintymisen jälkeen 11.7.2014 on haikeiden jäähyväisten hetki.

Kiitos yleisölle mukanaolosta ja kannustamisesta – Teistä kaikki lähtee. Olette jättäneet ikuiset jäljet sydämeeni. Toivottavasti minäkin teille. Toivotan mitä parhainta jatkoa kaikille. Säilyköön ainutlaatuinen tanssikulttuurimme vielä pitkään tulevillekin sukupolville!

5.5.2014
Tomi Oravala

tomi_1683_johannaKamppuri.jpg

Finlanders kiittää Tomia!

Finlanders kiittää Tomia näistä kahdeksasta vuodesta jotka olit riveissämme ja annoit oman panoksesi musiikkiimme ja esiintymiseemme. Toivotamme Sinulle onnea ja
menestystä uusissa haasteissasi.

Tämän muutoksen myötä Lasse palaa takaisin alkuperäiselle paikalleen kosketinsoittimien taakse ja kokoonpanossamme aukeaa paikka taitavalle ja
tanssimusiikkihenkiselle saksofonistille, joka kenties soittaa muitakin instrumentteja eikä vierasta laulamistakaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot
lasse.paasikko@finlanders.fi

Kuva: Johanna Kamppuri

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös