Hyvinkään iskelmäviikko tuo livemusiikkia ja tanssit koteihin ympäri Suomen

 

Finlandersin ensimmäinen livestream keikka on osa Hyvinkään iskelmäviikkoa. Keikka striimataan Hyvinkääsalista livenä torstaina 22.4.2021 klo 19 alkaen. Samassa tapahtumassa esiintyy myös Komiat!

LIPUT:

Yhden päivän lippu maksaa 9,90eur [OSTA LIPPU FINLANDERSIN KONSERTTIIN TÄSTÄ]

Viiden päivän festivaalilippu 29,90eur [OSTA FESTIVAALILIPPU TÄSTÄ]

Vip Liput 69,90eur [OSTA VIP LIPPU TÄSTÄ]

 

HYVINKÄÄN ISKELMÄVIIKKO 21.4.-25.4.2021

Viisipäiväinen tapahtuma järjestetään Hyvinkääsalissa 21.4.-25.4.2021. Livemusiikkia joka päivä tarjoavan Hyvinkään iskelmäviikon tanssit ja konsertit striimataan suorina lähetyksinä, mutta jokaiseen tapahtumaan otetaan lisäksi paikan päälle kymmenhenkinen liveyleisö. Iskelmäviikon lipunmyynti alkaa tänään. 

Tanssimusiikin nälkäisille suomalaisille on luvassa helpotusta huhtikuun lopussa, kun Hyvinkään iskelmäviikko käynnistyy keskiviikkona 21. huhtikuuta. Hyvinkääsalissa järjestettävä viisipäiväinen tapahtuma tarjoaa neljät tanssit sekä kaksi konserttia, jotka ovat kaikki tarjolla sekä striiminä ympäri Suomen että kymmenpäiselle liveyleisölle Hyvinkäällä. 

Uuden iskelmämusiikkiin keskittyvän tapahtuman tansseista vastaavat Leif Lindeman & Amore, Komiat ja FinlandersMarko & Jukka ja Jackpot ja Jyrki Nurminen & Sävel. Lauantain ja sunnuntain konserttien tähtinä nähdään Markku Aro ja Arttu Wiskari. Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy tänään. Hyvinkään iskelmäviikon järjestää Hyvinkään kaupunki yhdessä Gramofonin ja RH Entertainment Oy: kanssa. 

Koronarajoitusten aikana on ollut melko hyvin tarjolla striimikonsertteja mm. pop- ja rock-musiikin ystäville, mutta iskelmää ja etenkin tanssimusiikkia on ollut tarjolla vähemmän. Hyvinkään iskelmäviikon järjestäjät halusivatkin tuoda hieman helpotusta tilanteeseen ja tarjota lavakansalle mahdollisuuden järjestää tanssit omassa olohuoneessaan livemusiikin säestämänä.

 - -Kohta on mahdollista kääriä matto ja laittaa jalalla koreasti livemusiikin tahtiin, vaikka viitenä päivänä peräkkäin.  Myyntiin tulevien lippujen lisäksi Hyvinkään kaupunki tarjoaa maksuttomia striimilinkkejä Hyvinkään alueella esimerkiksi palvelutaloihin ja omaishoitajille. Haluamme omalta osaltamme tukea kulttuurialaa ja edistää ihmisten henkistä hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Se on mielestäni julkisena kulttuuritoimijana jopa velvollisuutemme, kertoo Hyvinkääsalin tuotantopäällikkö Juha Heikkilä.  

HYVINKÄÄN ISKELMÄVIIKKO

Ke 21.4 Leif Lindeman & Amore 2 x 45 min / klo 19-21
To 22.4 Komiat 2 x 45 min ja Finlanders 2 x 45 min klo 19-23
Pe 23.4 Marko & Jukka 2 x 45 min / klo 19-21
La 24.4 Päivätanssit, Jyrki Nurminen & Sävel 2 x 45 min /  klo 14-16
La 24.4 Arttu Wiskari 1 x 75 min klo 19-21
Su 25.4 Markku Aro 1 x75 min klo 19-21

Paikka: Hyvinkääsali

Striimiliput: 

Yhden päivän lippu 9,90 €
Viiden päivän festivaallippu 29,90 €

Vip-liput: 69,90 €

Jokaiseen tapahtumaan myydään 10 kappaletta pääsylippuja Hyvinkääsaliin. Vip-liput sisältävät sisäänpääsyn lisäksi tapaslautasen, lasin kuohuvaa ja leivoskahvit. 

 

Järjestäjät: Hyvinkään kaupunki, Gramofoni ja RH Entertainment Oy 

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös