Juho Jokio

Juho JokioKitara ja laulu

Aloitin kitaransoiton ensimmäistä kertaa harrastuksena 13-vuotiaana. Päädyin kuitenkin muusikon ammattiuralle monen mutkan kautta vasta 24-vuotiaana, kun huomasin työelämässä miettiväni enemmän musiikkia ja soittamista kuin varsinaisia töitä.

Siitä sai alkunsa intoni lähteä opiskelemaan musiikkia. Opiskeluja kestikin lähes 10-vuotta, jonka aikana opiskelin musiikkia mm. Kymen konservatoriossa sekä Sibelius-Akatemiassa. Viimeisimpänä suorituksena valmistuin musiikkipedagogiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2020. Mielenkiintoisimpana kokemuksena opintojeni ajalta pidän vuoden kestänyttä vaihto-opiskelua MacEwan yliopistossa Edmontonissa, Kanadassa.

Musiikkiurani aikana olen päässyt soittamaan monenlaisissa eri kokoonpanoissa niin opiskeluympäristössä, kuin sen ulkopuolella. Jotkut ehkä muistavatkin minut Reeta & Lumo -yhtyeen alkuperäiskokoonpanosta. Olen toiminut myös kitaransoiton opettajana usean vuoden ajan, nyt viime aikoina Kotkan opistolla.

Soittamisen ja musiikin lisäksi intohimoihini on viimevuosina kuulunut myös frisbeegolf, jonka parissa tuleekin vietettyä paljon vapaa-aikaa.

Nähdään keikoilla!

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös