Jussi Lammela

Rummut ja laulu 
jussi_2015.jpg

Synnyin 17.5-59 Honkilahden Lellaisten kylään Ollin ja Mairen esikoislapseksi. Äiti piti kyläkauppaa ja Isä oli metsätyönjohtaja. Pikkuveli Kalle ja pikkusisko Hanna liittyivät myös vahvuuteen vähän myöhemmin.

Musiikki verissä

Koko perhe oli musikaalista porukkaa ja niinpä lauloin jo pienenä kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa koulussa ja muualla.

Isä Olli soitti bassoa Jannen Pelimannit nimisessä humppa orkesterissa ja rumpalin loukkaannuttua kolarissa minut pyydettiin mukaan. Rock-yhtye Smile joutui siis väistymään Humpan tieltä.

Vuonna 1978 muutin Turkuun ja minua pyydettiin Aura-Humppa nimiseen orkesteriin joka säesti Henry Theeliä. Olin silloin myös päivätöissä lääkintävahtimestarina Kaupunginsairaalassa. Jussi Lammelan orkesteriksi bändi muuttui Aura-Humpan hajottua ja alkoi muutaman vuoden kestänyt Matti ja Teppo kausi.

Finkkuihin

Vuonna 1984 perustettiin Finlanders ja vuotta myöhemmin jäin pois päivätyöstä. Opiskelin 90-luvun alussa myös klassisen hierojan ammatin, mutta eipä sitä ole paljon ehtinyt harjoittaa, kun tanssimusiikki on vienyt ympäri maata. Tänä vuonna tulee siis kuluneeksi 40 vuotta ensimmäisestä "rahakeikasta" (25mk) ja päivääkään en vaihtaisi pois!

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös