Otitko keikalla kuvia?

Lähetä ne meille finlandersteam@finlanders.fi.
Julkaisemme parhaita otoksia Galleriassa sekä Facebookissa.


Galleria 2012

Galleria 2012

Mistä on iloinen joulukonsertti tehty? Hyvästä musiikista, ripauksesta teatteria, huumorista, yllätyksistä, vauhdikkaasta menosta ja aidosta joulun tunnelmasta! Finkkujen ja Seitsemän Seinähullun Veljeksen joulukonserttiperinne jatkuu ja elää vahvana, eikä loppua näy!

lue lisää


Galleria 2009

Galleria 2009

Vuonna 2009 tuli Finkuille neljännesvuosisata täyteen! Uutta tuotantoa saatiin kuulla heti vuoden alussa Sinun vuokses -singlen merkeissä, jota seurasi myös pitkäsoitto. 25v. juhlavuoden kunniaksi yhtye kiersi Sinun vuokses -juhlakonserttikiertueella ympäri maata.

lue lisää


Galleria 2008

Galleria 2008

Marraskuussa 2008 Finlanders julkaisi historiansa ensimmäisen joululevyn Joulun rauhaa, jonka paikallisradiot äänestivät vuoden joululevyksi. Samana vuonna Finlanders sai myös Turun Tähti -palkinnon.

lue lisää


Galleria 2007

Galleria 2007

Yhtye palkittiin Pro iskelmä -palkinnolla: raati totesi perusteluissaan, että jo yli kaksikymmentä vuotta iskelmämusiikin parissa tinkimätöntä työtä tehnyt yhtye on noussut uudelle tasolle 2000-luvulla. Finlanders on kasvanut tanssikansan suosikista myös radio- ja levymyyntitilastojen kärkisijoja tavoittelevaksi yhtyeeksi. Finlandersin hitti 'Oikeesti' voitti ylivoimaisesti paras iskelmä -äänestyksen.

lue lisää


Galleria 2006

Galleria 2006

Vuosi 2006 oli muutoksen vuosi. Yhtyeen pitkäaikainen kosketinsoittaja ja kapellimestarinakin tunnetuksi tullut Aku Toivonen siirtyi taustajoukkoihin ja tilalle astui bändin uusin tulokas Tomi Oravala.

lue lisää


Galleria 2004

Galleria 2004

Vuonna 2004 Finkut juhlivat 20v. juhlavuottaan! Konserttisaleissa soivat sekä uudet ja vanhat biisit, omat ja lainatut. Galleriassa tunnelmapaloja juhlakonserttikiertueelta. Samaisena vuonna yhtye sai myös Vuoden Tanssittaja -kunniamainintapalkinnon.

lue lisää

Koko historiikki: Auraviihde

Finlanders © Kaikki oikeudet pidätetään
Ylös